Onze diensten

De massages van Zentriz

Masseur in Zoersel

Japanse gelaatsmassage

Deze unieke gelaatsmassage kan met geen enkele andere gezichtsmassage vergeleken worden en behandelt je gezichtshuid en gelaatsspieren. De Japanse gelaatsmassage brengt de Qi-energie van je volledige lichaam en je geestelijke conditie in balans.

Cuppings

Met cuppings trek ik de huid vacuüm wat dieper werkt en zorgt voor een betere doorbloeding en stofwisseling. De huid wordt bevrijd van afvalstoffen en kan beter ademen. Cuppings versterkt bovendien de lymfe-afvoer en de lichaamseigen weerstand. Het is goed tegen spierspanningen, spanningshoofdpijnen en bij reuma. Cupping is ook een doeltreffende cellulitisbehandeling voor benen, billen en buik. Mogelijk geeft de huid gedurende 2 dagen roodheid. 

Fibromyalgie massage

Fibromyalgie is een relatief veel voorkomende niet-gewrichtsgebonden syndroom gekenmerkt door spierpijnen en drukpijnlijke punten, verspreid over het hele lichaam. Je kan bij de massage zelf aangeven wat voor jou het meest bevorderlijk of aangewezen is op dat moment. De fibromyalgie massage verloopt in drie fasen. Het bevordert de nachtrust en helpt tegen pijn in het algemeen en hoofdpijn in het bijzonder. De druk van de massage is volledig op maat: afhankelijk van wat je zelf aangeeft.

Relaxatiemassage

Deze massage is bedoeld om spanningen weg te nemen en je helemaal tot rust te brengen.

Zentriz, tijd voor ontspanning

Onze flexibele prijsplannen

Japanse gelaatsmassage